keskiviikko 10. elokuuta 2011

Huomenissa siis..

Clutch ja Truckfighters. Kaksi loistavaa pörinäbändiä, joitten keikat olen missannut aika vitun monta kertaa ihan vain siksi, että ne ovat olleet keikalla Suomessa aivan vääriin aikoihin, joskus syksyn ja talven aikoihin, kun pörinät on meikäläisen osalta tavallisimmin pöristy. Nyt tajuan, että ei ne koskaan ole oikeasti pöristy, hyvä pörinä surisee aina miellyttävästi. Eli Truckfightersien syyskiertue, bet your fucking monkeyballs I'll be there! Varmaan parillakin keikalla, ehkä useammallakin jos sattuu olemaan vitusti rahaa ja liian vähän tekemistä. Nyt sitten jaksan harmitella, kun ei sitä Ruotsin ihmetä kanneta kotiovelle asti, niinkuin aina ennen. Torvi ei ole keikkakalenterissa, mikä harmitti hetken, mutta sitten tajusin kuinka vitun turhaa se on, kun bändi kuitenkin järjestää parin kuukauden ajalle keikkoja viikonlopuille. Aika saamaton täytyy olla, että menisi koko paska ohi.

Tänäänkään en päässyt soittamaan, eli meni koko päivä aika perinteisessä sunnuntai-henkisessä jumittamisessa. Ei se mitään, soittelin resonaattorilla sormeni kipeiksi bluesia ja odottelen huomista aamua ja ensimmäistä kouluaamua varmaan kolmeen vuoteen. Kaipa se jännittää saman verran kuin ensimmäiset työhaastattelut tai työaamut, tai mitkä tahansa syyt herätä aikaisin. Eiköhän se nyt kuitenkin ole helppoa kuin pässin raiskaus. Vähän voi tulla mäkätystä ja byrokratian sarvea, mutta kun saa hyvän otteen niin loppu on sitten itsestä kiinni. Luultavasti lähden väärällä bussilla aamulla ja olen jossain saatanan Pennalassa jumissa kun pitäisi ilmoittautua. No, sitten ei ollut tarkoitus että menen tuohonkaan kouluun, maailma tahtoo että omistan elämäni vaikka zenille ja kukkien kasvatukselle nuorison ohjaamisen ja opastamisen sijaan.

Kello on kaksitoista. Ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen taidan näin aikaisin suunnitella nukkumaan menoa, mikä on vähän hämmentävää ja outoa. No vitutpa siitä, pörinää soimaan yöksi ja vähän aikaa vielä luen jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti