perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ulos pelosta, kohti vapautta.

Teemu Vehkala on otettu pakkohoitoon paranoidisen psykoosin vuoksi. Tämä toisinajattelija itse pitää tätä illuminatin salaliittona. Mä olen ennemmin sen paranoidisen psykoosin kannalla, koska maa on täynnä näitä NWO-blogaajia, ja tällä kaverilla oli vielä ihan vitusti kaikkea alienipaskaa. Ymmärtäisin, jos hänen tekstinsä pysyisivät jollain tavalla älykkäällä asiapohjalla, mutta joskus vuosi kaksi sitten siihen törmäsin ja siellä oli seassa myös aika älytöntä paskaa. Siltikään kenenkään vapautta ei saisi riistää, ja tuollainen huumaus olisi ollut poliisin testattavissa, jos niitä olisi kiinnostanut testata. Eli: olen ristiriitaisilla fiiliksillä tämän asian suhteen, koska jos Vehkala olisi haluttu hiljentää, se ei nyt todellakaan valittaisi mielisairaalasta tai kirjoittelisi blogiaan. Ei se ole mitään hiljentämistä, että käyt vähän lataamossa välistä, kun kaikki tuntuvat olevan sua vastaan. Tiedän lähipiiristäni yhden vastaavan tapauksen, joka kulki foliohattu päässä ja lopulta lähti vähän lepäämään, kun ei normaalielämästä tullut yhtään mitään. Että ei tuo Vehkala mikään ainutlaatuinen tapaus ole. Lisäksi Vehkalan elekieli kyllä viesti vahvasti epävarmuudesta ja hämmennyksestä, jota ei ehkä odota palopuheiselta agitaattorilta, eli se on kaikesta huolimatta itsestään ja ajatuksistaan epävarma nörttipoika, jolla on paineita pitää yllä suuria lukijamääriä saaneen bloginsa kiinnostavuutta, vaikka sitten tiedostamattaankin.

Uskon, että maailmaa ajetaan integraation kautta pikkuhiljaa suureksi yhtänäiseksi (tai mahdollisesti kolmeksi tai neljäksi suureksi, koska aina pitää olla joku, jota vastaan sotia. Sota pitää teollisuuden rattaat liikkeessä) valtioksi, jossa ihmisiä kynytetään ihan kympillä. Silti en usko että tämä vielä tässä vaiheessa johtaa systemaattisiin vainoihin siksi, että joku idari nostaa itsensä massan yläpuolelle ja sanoo näkevänsä läpi poliittisista rakennelmista. Olen aina suhtautunut tällaisiin kavereihin varauksella, jos ei muuten, niin siksi että tällainen valaistuminenhan on nimenomaan "illuminatia". Jos tahtoo olla vainoharhainen, saa olla vainoharhainen joka suuntaan. Kyllä kaikki voivat pettää tai kusta linssiin, mutta mieluummin luotan tuntemattomiinkin ihmisiin siihen pisteeseen asti, että se hämmentää useimpia. Olen oppinut irti siitä ajatuksesta, että kaikki olisivat minua vastaan. Jos ovatkin, sitten olen väärässä ja kuolen jonkun pahan valtaeliitin kourissa, ettekä kuule minusta enää. Maailma on kuitenkin niin täynnä hienoja ja älykkäitä ihmisiä, joihin haluan tutustua ja joiden kanssa tahdon jakaa tämän ihmisyyteni, että olen aika valmis ottamaan sen riskin.

Kyllä tuossa Teemun blogissa on ollut myös merkittäviä juttuja, silloin kun Puolassa putosi se lentokone jossa sattui kuolemaan kaikki vallanpitäjät, Vehkalan blogiin oli linkitetty youtube-video, jossa eloonjäänyt näkee aseistettuja miehiä ja kuulee laukauksia, kun joku sotilasporukka kiertää tappamassa uhrit lopullisesti. Myöhemmin myös kuvaaja tapettiin mystisesti sairaalaan. Illuminati? enpä usko. Venäjä? luultavasti. Silti tuollaisten kasattujen ja kyhättyjen vahinkolaukausten seassa on niin paljon turhan pelon lietsomista ja tuomiopäivän profetiaa, että kaveri vähän vesittelee omaa pointtiaan siinä. Pelkoa tässä maailmassa on jo ihan tarpeeksi. Pelokkaita lampaita on helpompi hallita. Tehokkain keino estää minkäänlaisen eliitin valtaan nousu ja ihmisten alistaminen, on olla pelkäämättä mitään tuollaista. Auktoriteetit ovat auktoriteetteja niin kauan, kun ihmisillä on luotto ja kunnioitus niitä kohtaan, eivätkä siksi, että ne voivat määrätä ihmisiä. Tämä unohtuu aivan liian usein. Ihmiset pelkäävät poliisia ihan luonnostaan. Minkä vitun takia? Poliisiautossa istuu vain kaksi poliisia. Jos ihmisjoukko päättää, että nuo poliisit vaikkapa rikkoivat lakia tai antoivat tuomionsa väärin, tuolla ihmisjoukolla on oikeus riisua poliisi auktoriteetistaan. Anarkia on aina vain oman päätöksen päässä, enkä tarkoita tällä "rikotaan paikat"-mentaliteettia, vaan sitä, että sinun vapauttasi ei rajoita kukaan, jos et pelkää ketään. Sinulla on täysi vapaus olla oma itsesi ja määrätä omasta itsestäsi yli kaiken muun toimivallan. Jos itse sekoilet tai olet kusipää kaikille muille, ansaitset siitä kyllä rangaistuksen. Jos satut elämään Suomen kaltaisessa maassa, se rangaistus on poliisin määräämä. Jos se on väärä, voit valittaa. Kuinkahan moni kokee äänestämisen vaikuttaneen tässä vaiheessa, kun Katainen kasaa uutta vanhaa hallitusta? Oliko äänestäminen vaikuttamista? Mitä? Jos jokin asia on väärin tai päin persettä, totta kai siitä saa valittaa ihan kuka vaan, oli laittanut nimeä lappuun tai ei. Ilman epäkohtien osoittamista, ei tule muutosta. Ja äänestäminen ei enää riitä. Se on huomattu kaikkialla Euroopassa, jossa mellakat leviävät tällä hetkellä. Meikäläinen hieroo käsiään yhteen tähän tapaan, ja toivoo että Suomessakin joskus herättäisiin puolustamaan itseään yhtä kovalla innolla, kun juhlitaan jotain jääkendopokaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti