lauantai 18. kesäkuuta 2011

onpas ollut taas keskipaska päivä.

Tänään on vituttanut erityisen paljon paskajournalismin taso. Se on nimenomaan sosioppaattien ja tuoreitten media-assareitten kyrvät pöytään ja mittaamaan- henkistä kilpailua nokkelimmasta otsikosta turhimmalle aiheelle. Täysin tarpeetonta, ylimääräisiä ääniä maailmaan keräävää paskaa, joka ei jaa mitään todellisuudessa tarpeellista tietoa, tai sitten esittää sen niin vitun ärsyttävästi, ettei ketään kiinnosta sitä enää lukea. Tai kyllähän se kiinnostaa joitain suuria ihmisjoukkoja, kun ne lehdet kerta ovat vielä pystyssä. Minä olen se outo tyhmä hullu, jota ne eivät saa ostamaan itseään, ihan marginaalissa viisauden ihanteeni kanssa. Mitäs vittua sillä tekee, kun vaan sen verta osaa lukea että näkee harhaanjohtavan lööpin, jonka perusteella voi tukea rehellisiä yrittäjiä.

Vituttanut on myös ministerivalinnat ja se, että Räsänen kerkeää jo ensimmäisen vuorokauden aikana päästellä niitä raamatullisen mittakaavan sammakkosateita suustaan. Tottakai hän on nyt saman tien puhdistamassa Suomea kaikista vääräuskoisista, koska sydämen yhteys löytyy kristittyjen pakolaisten keskuudesta heti! On sekin Valheellisen Henkilöpalvonnan Kultti sen verran laaja uskonto, että eiköhän senkin sisältä löytyisi Räsäselle riittävästi vääräuskoisia tuulimyllyiksi. Saisi sitten ihan rauhassa taistella niitten kanssa, mutta noin vahvan vakaumuksen omaavalle ihmiselle ei voi antaa mitään tehtävää, joka vaatisi objektiivisuutta tai oikeudenmukaisuutta, koska ne molemmat ovat uskonnosta ihan vitun kaukana. Mitenpä ihmiset, jotka vaikka sodan koettuaan ovat menettäneet uskonsa, tai afrikkalaiset tapakristityt, joiden elämässä se perusasetus on vaikkapa juurikin islamin tavat ja perinteet, leima otsassa vaan sattuu olemaan se syntymän käännytyksessä saatu, syntyykö Jumalan soturilla sydämen yhteys näihinkin saman tien? Haetaan amerikasta pari äärifundamentalistista "Jumala vihaa Suomea"-kristittyä, jotka ovat Räsäsen kanssa suunnilleen samaa mieltä kaikesta, ei ole sitten sisäasiainministerillä niin yksinäistä, kun on edes pari ihmistä samaa mieltä. Viimeksi eilen juuri naureskeltiin sitä, että kuvitteleeko joku nahkapää ihan oikeasti että päiväntasaajalta sotaa pakoon lähtevä ihminen haluaa ensimmäisenä jonnekin vitun Suomeen 30 asteen pakkaseen hyppimään toppatakki päällä, kun koko muu maailma on n. 50 astetta lämpimämpi ja kaikin puolin avoimempi. Just saying.. Niin, ja nyt kun Katainen sai vihdoin sen paikan, joka sillä on käytännössä ollut koko Vanhasen munattoman ja Kiviniemen vastuuttoman pääministerikauden ajan, niin mikäs vittu tässä sitten. Welcome to the era of descending darkness.

Vähän on vituttanut myös se, ettei ollut varaa lähteä VR:n kyydeillä ja viiden euron festaribusseilla Myötätuulirockiin Profane Omenia katsomaan, olisin kyllä halunnut. Ja kun olisi pitänyt Helsingissä kuitenkin käydä julisteita levittämässä niin olisi saanut samalla hoidettua. Mutta mulla on enää 70, itseasiassa varmaan vähän vähemmänkin rahaa, ja kohta tulee sen rahan kanssa ihan saatanan tiukkaa, kun on noita grindipippaloita vähän joka pitäjässä. Mutta hyvä vaan, kyllä noin hyvän asian puolesta on valmis ottamaan vähän turpaankin jos niikseen tulee. Vois järkätä vielä Rock Against Katainen!-henkisen tapahtuman jossain vaiheessa kun on liikaa rahaa ja aikaa. Soittamassa ainakin Cut To Fit ja Psykis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti