torstai 16. kesäkuuta 2011

dyndydyndydyndydyndy

Olen vasta viimeaikoina alkanut todella ymmärtää Queens Of The Stone Agen kauneuden. Onhan se aina ollut ihan vitun kova bändi, mutta se on silti ollut vaan ei-Kyuss. Mutta nyt uskalsin viimein ostaa Era Vulgariksen, ja eilen seitsemällä eurolla Songs For The Deafinkin, jotka on molemmat todella hyviä levyjä. Siltikin mielessäni tämä on vieläkin vähän ei-Kyuss. Se vaan on näissä jumittelupörinärokkihommissa niin ylittämätön bändi, ettei siitä pääse mihinkään. Paras levy on tietenkin Welcome To Sky Valley, koska siinä sattuu kahden aikakauden risteäminen juuri oikealla tavalla: Brant Bjork rummuissa ja Scott Reeder bassossa. Siisteintä on ehkä nimenomaan tuo Reederin bassojamittelu läpi levyn, sillä on aikas oma soundi, ja helvetin hieno ote tuohon nelikielisen rätkyttelyyn. Helsingissä The Hauntedin keikan jälkeen juttelin Dolvingin kanssa, ja innostuin aika paljon kun hän selitti duunailevansa levyä Scott Reederin kanssa, tuli sellainen olo, että niissä jameissa tahtoisi olla kärpäsenä katossa.

Yksi suomalaisen pöristelyn parhaimpia on mielestäni lohjalainen Midget Fetish ( http://www.myspace.com/midgetfetish ) jolta on näköjään tullut jotain uuttakin kamaa taas. Tämän siis huomasin Myspakea linkatessani. Se mitä oikeasti piti sanoa on se, että siinä on bändillinen vitun kovia muusikoita, ja se on livenä ihan helvetin hyvä. Pitääkin järkätä niille Torveen joku hässäkkä jossain vaiheessa, ihan vaan että pääsee itse taas fiilistelemään.

Ihan hillitön jysäri taas päällä. Sen perästä tulee yleensä vitutus. Ja sitä myötä sitten ankarampi päänsärky. Ja pikkuasioista turhautuminen, se on pahinta. Joku juttu ei mene niinkuin mielestäni pitäs, ja vittu et oon paskapää kaikille.. Mutta se johtuu yleensä päänsärystä, ei ympärillä olevista ihmisistä, joten pyydän kaikilta jo anteeksi jos olen vittupää tuossa aböyt tunnin, kahden päästä. Pitää mennä lepäilemään ennen duunia vielä kai. Tällainen keskitaajuuspörinämusiikkihan sentään on ihan täydellistä lääkettä päänsärkyyn. Brant Bjorkin soololevyt soimaan kohta vaikka. Kesä on ihan kivaa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti