torstai 16. kesäkuuta 2011

Aivot sulaa!

Pleikkari on huutanut eilisestä aamu kymmenestä asti yhtäsoittoa, kun sain postissa vihdoin ja viimein Alundran, jota joskus muksuna hakkasin ihan vitusti. Nyt olen jo paljon pitemmällä kuin mitä koskaan pääsin silloin. Pelailu on välistä ihan terapeuttista, mutta nyt alkaa kyllä käydä jo mielenterveyden päälle, joten tauko lienee paikallaan. Hyvä tauko tuleekin, koska tämän illan megastonerijamit lähenee. Hyvät fiilikset tästä, ellei nuppi sitten ole kaiken pelaamisen ja vielä täyden duunipäivän jälkeen niin jumissa, että vaan seison kitara kädessä ja kuola valuu lattialle. Pitää tyhjentää nauhoitusvärkki kaikesta ylimääräisestä roinasta ja pakata kaiken maailman taikapedaaleita mukaan, ettei jää siitä kiinni.

Pitäisi kai muistaa syödäkin jotain jossain välissä. Töissä saa viimeistään ruoan, mutta olisihan se ihan hyvä jotain muutakin vetää ehkä. Kirjoittaminen ainakin on nyt niin vaikeaa, että taidan lähteä katsomaan mitä tarjottavaa olisi euromarketin hyllyrivien viidakolla.

Ai niin, pääsin Orimattilaan opiskelemaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi, nyt pitää vaan kuulostella, että mitä tulee yliopistosta. Se ajaa ohi, mutta luultavasti sitä alkaa syksyllä sitten amis-siedätysaika meikäläisellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti