tiistai 3. toukokuuta 2011

VITUTTAA TAAS!

Tänään on taas vituttanut miljoon asiaa, päällimmäisenä koulutuskeskus Salpaus, ja jenkit. Salpaus siksi, että se on paitsi vitun epäselvä ja byrokraattisen paskantärkeä, myös vitun epäselvä ja byrokraattisen paskan tärkeä. Jossain siivotessa on yksi ainut lappu mennyt roskiin, ja sitä informaatiota ei nyt voi saada mistään muualta. Eihän se nyt silleen tärkeämpää ollut, kuin se lappu jossa oli tiedot siitä missä ja miten mun pitää mennä pääsykokeisiin. Ilmeisesti, viimeisimmän ymmärrykseni mukaan, huomisaamuna kello kahdeksan, mutta sekin on vain mutu, koska mistään en ole voinut tätä tietoa tarkistaa. Eli en tiedä onko siinä mitään perää, ja olisiko mun pitänyt vaikka olla siellä pääsykokeessa tänään. Muistan nimittäin että oli Ikatan kanssa peräkkäin, en vain muista että kumpi oli kumpi ja kumpaakaan lappua ei löydy mistään, eikä niitä infoja voi nähdä oikeastaan mistään päin internettiä. Ja vitun pitkään piti etsiä sitäkin, milloin tulee näkyviin taideinstituutin pääsykokeisiin kutsutut. 4.5, eli keskiviikkona. Silloin aukeaa myös levykauppa X. Sinne aion tunkea liiat rahani sitten. Saa nähdä kummanlaista tulosta on luettavissa, se määrittää että ostetaanko sieltä jotain Kyussia vai grindiä.

Ja sitten ne jenkit. Osama, tuo sarvipäinen pahan symboli suoraan Hitleristä alenevassa polvessa, on nyt sitten julistettu kuolleeksi. Musta se vaan tuntuu vitun sairaalta miten joka paikassa iloitaan ihmisen kuolemasta noin kovalla innolla. Etenkin kun epäilen sen ihmisen olleen vähän ylikorostetussa asemassa kaiken suhteen. Jenkkien on aika turha puhua että terrori olisi nyt hyvitetty ja maksettu takaisin, eiköhän ne kolme tuhatta jenkkiä ole Irakin sodan sadantuhannen siviiliuhrin lukemissa maksettu jo muutamankin kerran takaisin. Eli tämä oli nyt vaan taas uusi punainen vaate ja tekosyy kostolle. En usko että se Osama välttämättä terroristejakaan niin vitusti kiinnosti, tai että nekään olisi tienneet jos se sattui olemaan vielä hengissä. Veikkaan että se on ollut jenkeillä kylmänä jo aika kauan, ja nyt oli helppo saada symbolinen niskalenkkiterroristeista May Dayna, koska tuollaiset symbolit tuppaavat antamaan ihmisille toivoa. Suurinta osaa ei kiinnosta, vaikka se olisikin ihan täysin manipuloitua ja keinotekoista toivoa, koska heillä nyt vaan on tarve kuulua porukkaan, jolla on jotain mihin uskoa. On oikeastaan aivan sama kuoliko Bin Laden tänään vai kahdeksan vuotta sitten, kun se on kuitenkin kuollut. Ainakin tuollaiset pikahautajaiset ja jenkkien yhtäkkinen kiinnostus islamilaisia hautajaisperinteitä kohtaan herättää vähän omia epäilyksiä siitä, että tarkemmat tutkimukset olisivat voineet nostattaa arveluttavia kysymyksiä kuolinajasta. Nyt se on jo heitetty mereen, niin on aika helppo sanoa että se on vettynyt ja pilalla jo sen vuoksi, jos se vaikka olisi sattunutkin jäissä killumaan.

Kyllähän tuostakin sai lukea jo vaikka minkälaista salaliittoteoriaa, ja heti ihmisiä jotka tyrmäävät ne foliohattujen satuina. Saattaahan osa niistä ollakin, mutta on tässä ennenkin paljastunut kaikkea tarua ihmeellisempää todeksi, eikä olisi ensimmäinen kerta kun jenkit sumuttaa koko maailmaa ja peittelee totuutta. Mun mielestä tuo tuntui tulevan liian helpolla, liian nopeasti, ja liian isosti. On ollut joo peiteoperaatiota vaikka kuinka kauan. Joo. Ymmärtääkseni niitä nyt on Obaman kaudella ollut muutenkin ihan vitusti. Myös on jotenkin hassun merkittävän tuntuista, että Bush ei saanut Osamaa kiinni, mutta Obama sai. Se on ikään kuin vastavoima terroristille, joka yhtäkkiä onkin ratkaissut kaikki ongelmat maailmasta ja tehnyt järjettömiä määriä hyvää. Kristus vai antikristus. Sitä tässä on tullut pähkäiltyä koko ajan. En oikein osaa vieläkään sanoa siitä kaverista juuta tai jaata, ja se hämmentää itseänikin.

Ehkä hörpin nämä kahvini tästä ja menen tekemään biisejä. Photobucketista löytyy muuten kuvia tuosta Sutisirkuksesta:
http://s1106.photobucket.com/albums/h368/sutisirkus/

1 kommentti: