perjantai 27. toukokuuta 2011

Silppupäivitys

Tuolla on töissä ollut torstaisin sarjiskerho, jonka osallistuminen on tosin ollut vähän laihaa kun ulkona on ollut niin hyvä keli ettei ketään ole kiinnostanut jäädä piirtelemään. Mä olen sitten kuitenkin siinä niiden parin seurana piirrellyt ja söhertänyt, ideana oli että siinä on ainakin kaksi selkeästi eri tunnetta, ja tällainen tuli:


On viimeaikoina ollut kirjoittelu vähän vähemmällä, kun on keskittyminen ollut lähinnä piirtelyssä, ja lapsuuden rakkauden uudelleen lämmittelyssä Mortal Kombatin muodossa. Se on niin siistiä kun siinä on kaikki ne vanhat jutut, mistä silloin muksuna tykkäsi, ja ne on vaan niinkuin tehty xboxille. Kuinka siistiä? No aika tosi. Paitsi että nyt jumahdin loppupääkkäri runkkuun joka tekee samaa liikettä ja tappaa samantien. Se näyttää joltain manowar-jätkältä. Kaipa se siks on niin kova jätkä.

Ja tämän silvotun päivityksen huipuksi tahdon vielä informoida siitä, että Konsta on tehnyt meille vitun hienot kotisivut, jotka toimivat hivenen helpommin kuin nuo vanhat, ne löytyy osoitteesta http://cuttofit.net/ ja siellä on myös latauslinkit vanhempiin levyihin, Babylonia ei uskalla oikein laittaa, jos ne singaporelaiset joskus sattuukin saamaan sen ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti