lauantai 21. toukokuuta 2011

Pienet munat, suuret teot.

South Parkin uusimmassa jaksossa tehtiin selväksi, että kaikki jatkuva viha ja tahto muuttaa asioita lähtee peniskateudesta. Omalta kohdaltani voin sanoa tämän pitävän melko varmastikin paikkaansa, koska mulla on tämän bändin pienemmät munat ja suurin suu. Mutta puolustuksekseni voin sanoa, etten ole ainut, ihmiskunnan historia on kautta aikain täynnä peniskateuden kanssa painineita suurmiehiä, jotka saivat aika isojakin juttuja aikaan. Pari esimerkkiä.

TSINGIS KHAN

Aasialainen, eli selkeästi sillä on ollut pieni muna. Itsestäänselvyys kai, mutta ihan kepeästi se silti yhdisti kaikki mongoliheimot yhdeksi suureksi sotilasjuntaksi, joka raiskasi poltti ja tappoi lähes koko Aasian ja kynytti vielä roomalaisiakin mennen tullen, mikä oli jo aika iso temppu siihen aikaan. Toisaalta myös Julius Caesarilla on aikanaan varmasti ollut pieni veitikka, kun oli tarve hommata sellainen helvetin iso keisarikunta siihen jatkeeksi.

ALEKSANTERI SUURI

Tyypillinen esimerkki sellaisesta steroidibodari urheilijasta, joka rakentaa itseään kohti fyysistä täydellisyyttä, kompensoidakseen jotakin puuttuvaa fyysistä attribuuttia. Eipä siinä, samanlaisia vitun piripäämesoajia nämä on kaikki tänäkin päivänä, toisilla vaan ei ole sellaisia helvetillisiä sotajoukkoja toteuttamassa johtajan fallisia päiväunia uusiin, tuntemattomiin maihin tunkeutumisesta ja niitten kurittamisesta ja alistamisesta. Tuo itseoikeutettu liikanimikin viittaisi kyllä selkeästi jonkinlaisen psyykkisen komplikaation muodostumiseen.

NAPOLÉON BONAPARTE

Pieni ja ranskalainen. PIENI JA RANSKALAINEN. Parhaimmillaan valloitteli aika isoja alueita, kunnes muut päättivät että eiköhän tuo pieni ranskalainen ole mesonnut jo ihan riittävästi, ja sulkivat hänet saarelle syömään suolasilakkaa ja hedelmiä rangaistuksena siitä, että hänellä oli ollut suurin ja mahtavin armeija sitten Rooman päivien. Tästä jäi saksalaisille ehkä pieni trauma, jota on sitten lievitelty hakkaamalla ranskalaisia huolella parissa maailmansodassa.

ADOLF HITLER

Kaikkien huhujen mukaan yksikiveksinen itävaltalaisjutku. Siinä alkaa olla jo syytä kompensoida omaa alemmuudentunnettaan sotimalla vähän kaikkia vastaan, vaikka kukaan ei olisikaan niin kauhean innoissaan heti uuteen sotaan lähtenytkään. Mutta siitäkin huolimatta tällä miehellä oli sukuelintensä kanssa niin paljon hampaankolossa, että oli ihan pakko päästä sotimaan ja tappamaan. Tämä sama epävarmuus on nähtävissä tänäkin päivänä suuressa osassa niitä urheilijoita, jotka menevät armeijaan koska se tekee pojista miehiä. Edelleenkin, neitsyyden menettäminen tekee pojista miehiä, ei miesten kanssa samassa huoneessa nukkuminen tai jonottamaan ja odottamaan opettelu. Mutta sepä liittyy niin läheisesti näihin samoihin penisjuttuihin, että osalla on varmasti ongelmia huomata sitä.

Charles Manson

Varmasti saanut Aleksia lukuunottamatta näistä kaikista eniten pesää, mutta siltikin pienellä keski-ikää lähestyvällä äijällä on varmasti ollut kiusallisia hetkiä nuorten naisten kanssa pelehtiessään. Lisäksi kärhämät Mustien Panttereitten kanssa ovat voineet osaltaan masentaa, eivätkä ne huumeetkaan ole tehneet nupille kauhean hyvää. Yksi paska trippi väärällä hetkellä, ja muutama rikas ja kaunis ihminen sai maksaa siitä hengellään. Siltikin rangaistus ja pelko on mielestäni vähän liioiteltua, koska tänä päivänä pääsee puolet useammilla tapoilla ehdonalaisiin tai vapaaksi. Tai ilman oikeudenkäyntiä merenpohjaan niinkuin Osama.

Siinä nyt pari esimerkkiä siitä, että pienet munat yleensä johtavat isoihin hässäköihin, nyt on pakko lähteä Turkuun soittelemaan vähän grindiä, eli katsellaas taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti