keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Levykauppa SIGN OF THE X!

Lahdessa kerkesi olla levykauppa X noin yksitoista minuuttia, ennen kuin olin ostanut sieltä jo kolme levyä. Nämä levyt olivet White Stripesin Elephant, jota ei ole muutoin löytynyt, Melissa Auf Der Maurin Out Of Our Minds, jota me on tuon Nistikon Eetun kanssa fiilistelty ihan joka välissä, missä vaan on keretty, Ihan käsittämättömän kova levy, ja viimeisimpänä Convergen No Heroes. White Stripesilta toki "hittilevy" mutta se oli halvin ja siinä on eniten biisejä, jos niitä nyt voi meriiteiksi sille levylle laskea. Mielestäni voi, kun ne biisit ovat kaikki ihan järjettömän tiukkoja. Edelleen ollaan aikeissa Cut To Fitin kanssa tehdä Seven Nation Armysta se coveri kun joskus saadaan aikaiseksi. On me sitä soiteltukin parit kerrat, mutta se mahdollinen nauhoittaminen tai livenä soittaminen on aina unohtunut. Siitä kuitenkin tulee ihan hauska hardcorepunkkiversio. Eikä kuulosta yhtään Terveitten Käsien Tornion Keväältä.

Convergella on mun mielestä ihan heittämällä yhdet maailman hienoimmista kansitaiteista, tänäänkin vain tuijottelin hämmentyneenä niitä kansia ja yritin ymmärtää että mitä vittua siinä tapahtuu ja miten paljon niiden tekeminen on maksanut. Ärsyttää kun raha vielä tässä vaiheessa määrää niin paljon sitä, että miten niitä kansia voi oikein vääntää. Aika selkeä homma, ettei ole varaa tehdä sellaisia kuudentoista sivun vihkoja, tai puolimetrisiksi aukeavia sivuja. Tehdään heti, kun bändihommista alkaisi muka jäädä enemmän rahaa lapasiin. Siihen asti tehdään näitä käppäisiä lätysköjämme ja myydään niitä bensarahojen toivossa.

Huomaan yhä että mulla on vähän vaikeuksia palata minkäänlaiseen arkirytmiin kun pääsi tuon soittamisen makuun. Motivaatio on aika alhaalla ja pitäisi oppia uudestaan sisään siihen juttuun, että olen nyt vähän niinkuin töissä, ja se työ on sellaista, että siellä pitäisi vähän niin kuin käydä joka päivä. Että se on se pääasiallinen ajanviete, ja kaikki muu on sitten enemmän tai vähemmän hapatusta siinä ympärillä. No mutta onneksi mun työ ei sentään ole mitään kauhean tavallista. Huomenna menen kahteen, ja tänä yönä aion vähän leikellä ja tehdä videoita tuosta reissusta, jos vaikka saisi Kokkolasta ja Raahesta vähän jotain hauskaa kasaan. Jos se ei ole hauskaa, mua on aika turha syyttää, minä useimmiten vain kuvaan ja höhöttelen siinä taustalla. Nyt odottelen että Prism converter kääntelee videoita windowssin videoiksi ja toivon ettei laatu kärsi liikaa, sitten alan leikellä niitä sellaisiksi maksimissaan vartin pätkiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti