maanantai 23. toukokuuta 2011

Kaikkea vitun sekavaa.

Sillä aikaa, kun suomalaiset pohtivat ja itkevät siitä, ryyppäävätkö maajoukkuekendoilijat liikaa (eivät, mutta kaikki muut kyllä) Stubb tyrkkii hallitusneuvottelupöydässä Suomea NATOon, minkä nyt periaatteessa pystyi arvaamaankin. Vaarallista tässä on kuitenkin se, että kun fokus on täysin muualla, voidaan taas tehdä pari hauskaa silmänkääntötemppua ja yhtäkkiä ollaankin jo kirjoittamassa nimiä paperiin. Kokoomuslaisethan koittavat tehdä itsestään marttyyria tässä asiassa sanomalla useinkin, että koska kansa ei halua nimeä siihen paperiin, niin se ei siellä ole, vaikka se on ainut asia mikä puuttuu. Se on aika iso asia puuttuvaksi asiaksi. Aika helvetin iso. Se vapauttaa meidät velvollisuuksista lähteä hakemaan jenkeille öljyä aina kun niistä sattuu tuntumaan siltä, että jollakin maalla on sitä liikaa. Tai ainakin enemmän kuin heillä.

Tällainen saatanan takahuoneessa häsellys ja äänestysten etukäteen sopiminen, ihmisten manipulointi ja sekoittaminen on ehkä suurinta paskaa, mitä voi tällaisessa "demokraattisessa" valtiossa olla. Mielestäni Persujen olisi pitänyt olla varmasti hallituksessa ja se olisi tullut rakentaa heidän ehdoillaan, ihan vain kun voittivat niin vitusti. Se olisi ollut sitä demokratiaa, tiedän kyllä että siitä olisi koitunut pelkkää paskaa meille kaikille. Mutta sanon että tämä Kataisen mediaseksikkäästi sixpackiksi nimeämä porukka ei kyllä kykene tekemään mitään muuta, kuin kompromisseja. Se on jo nyt kuin majava jolta on hakattu hampaat sisään ja katkottu se hauska lattahäntä ja amputoitu jalat. Onhan sillä ihan kiva turkki joo. Muuta se ei sitten oikeastaan pystykään tekemään. Mielestäni se on myös loistava osoitus Kokoomuskieputtelusta, että kasataan kaikista niistä ympärillä hävinneistä hallitus, että ei tarvita sitä, jonka kannatus nousi eniten. Kokoomuksen kannattaisi muistaa, että alas nekin tulivat, eivät vain tarpeeksi, koska Keskusta sai kantaa suuren osan heidän synneistään. Eiköhän se ensi vaaleihin mennessä ole nähty, että joo, ne olikin Kokkarihorojen mokia, ja sitten lähtee nekin alamäkeen. Toivottavasti, ja luultavasti, koska tämä systeemi kiertää aika samalla syklillä. Ellei täältä sitten nouse joku saatanan uusnatsipuolue joka saa kaikki amiksen roturealistit uurnille..

...Mulla on aika psykedeelinen olo. Lauantain keikan jälkeen nukuin sunnuntain iltapäivä yhteen, ja sitten alkoi todellisuuspakoilu ja työn pois sulkeminen. Se oli muotoa Worms ja Mortal Kombat, nuo lapsuuteni leikkikaverit ja ainoat järjelliset kiinnekohdat. Tuo uusi Mortal Kombat oli aivan järjettömän kova, mun on pakko ostaa se itselleni heti kun vaan tulee palkka. Tai sitten mulla pettää hermo, haen bändikassasta setelin ja maksan sen ensi viikolla takaisin. Vitut ruoasta, jos voi murtaa selkärankoja ja repiä päitä irti! Menin nukkumaan joskus kolmen aikaan, unta taisin saada puoli neljän hujakoilla, ja tulin kahdeksaan töihin. Täällä ei ollut ketään muita, oli aika hämmentävä istua pimeässä toimistossa aluksi..

Ja tuntuu ettei aika tee mitään. Mutta periaatteessahan se ei kyllä koskaan teekään. Ihmiset haaveilevat ajan hidastamisesta ja sellaisista Matrix hetkistä, mutta periaatteessahan se on ihan täysin kiinni siitä, miten paljon sä itse kerkeät tehdä asioita lyhyessä ajassa. Eli mitä nopeammin teet jutut, sitä enemmän kerkeät niitä tehdä, ja sitä hitaammin aika kulkee. Niin se vaan menee. Jos tahdot väistellä luoteja, sun pitää vaan saada enemmän aikaan siinä ajassa, missä ne luodit tulee kohti. Ei riitä että huudat KUNGFUUU ja teet jonkun ninja-liikkeen. Bruce Lee löi sentään niin kovaa ettei sitä kerennyt tallentaa kameralle. Sillä oli varmaan paljon luppoaikaa kun se hakkasi juttuja niin nopeasti. .. .. . Itseasiassa aivan varmasti Bruce Leekään ole kuollut vielä, se kerkesi väistää sen kohtauksen viimehetkellä, ja asuu nyt Osaman ja Elviksen kanssa jossain kuussa sijaitsevalla ranchilla, jossa ne ampuu avaruuspiikkisikoja haulikoilla ja keskustelee maan tapahtumista aamukahvipöydässä. Ja ne kaikki puhuvat yhteistä mokomokokieltä, jota kaikki maan asukkaat puhuivat joskus aivojen kehityksen alkuhämärissä. Ja... Sillee..

3 kommenttia:

  1. En tiedä mikä sun tekstien tarkoitus on, mutta mä ainakin olen hyvin hilpeä näiden jälkeen. :D

    VastaaPoista
  2. Ja mua myös ehkä vähän hämmentää. Läysin sun blogin hakusanoilla "hämmentävää ja sairasta". Ja miksi gooletin noilla sanoilla, johtuu siitä, että kaveri linkitti mulle jotain äärimmäisen sekavaa, olisin tahtonut tehdä saman hänelle.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kaipa se hämmennys ja toisaalta myös sen mahdollinen hävittäminen maailmasta on ihan yhtälailla tärkeitä juttuja tässä. En tiedä, kun en ole tarkemmin miettinyt. Oikeastaan yhtään mitään tästä.. Tajunnanvirran ja päihteettömän henkisen psykedelian puolesta.

    VastaaPoista