lauantai 7. toukokuuta 2011

En nyt tahtoisi paukutella henkseleitä, MUTTA...


... Tämä vähintään vuoden vanha kuva osoittaa että mulla on kykyjä kusettajameediona. Sellaisena puhelinpäivystäjänä, joka tekee ihan vitun kovaa tiliä. Kuten tuosta kuvasta ilmenee, ennustin, että Obama tulee nappaamaan ja tappamaan Osaman tavalla, joka aiheuttaa globaalia pahennusta, ja ennakoinpa vielä myös, että Osama Bin Laden tulee kuolemaan päähän kohdistuneisiin laukauksiin. Jos karttaakin katsoo oikein tarkasti, voi huomata Osaman könöttävän jossakin Pakistanin alueella. Vittu mikä meedio. Myös Osaman näyttävä rauhan merkki kertoo siitä, ettei hän saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ja hän jää elämään jonkunlaisena symbolisena marttyyrina aatteelleen. Taidan olla messias. Tai sitten olen vain istunut kouluissa niin kauan, että osaan repiä symboliikan irti kuvasta kuin kuvasta, analysoida ja purkaa niitä pieniin osiin ja keksiä mahdollisia selityksiä, jotka voisivat tyydyttää mahdollisen arvostelijan/ ylioppilaslautakunnan/ lukijan tarpeen. Antaa heidän nähdä sen, mitä he tahtovat nähdä, ja saavuttaa etulyöntiasema siksi, että osoitan heille tiedostavani mitä he tahtovat nähdä. Tätä kutsutaan manipulaatioksi, ja se on aika yleinen taito kaikenmaailman sosiopaattien keskuudessa.
Itse en koe olevani täysin sosiopaatti, mutta koen silti olevani kallellani sellaiseen lievästi neuroottiseen luonteenlaatuun, joka voi riittävästi sörkittynä räjähtää silmille vaarallisena pommina ymmärrystä omista psyykkisistä kyvyistä ja vahvuuksista, ja halusta tuottaa pahaa sille maailmalle, joka on tuottanut niin paljon pahaa sille vähälle hyvälle, jota tässä maailmassa on. Tässä on osa siitä kivireestä, jota vedän mukanani joka päivä, suhteellisen keveänä, koska tiedän että se reki on vielä perässä, ja arkku räjähteineen suhteellisen vakaalla ja turvallisella pohjalla. Joku voisi kokea tämän kaltaisen vuodatuksen nolona, henkilökohtaisena, tai häpeällisenä, koska käytännössähän tässä vaan kellistää oman pehmeän vatsansa täysin tuntemattomille ihmisille, joilla on täysin tuntemattomat motiivit lukea tätä ja tehdä omia tulkintojaan sen kirjoittajasta.
Mutta tässä juuri ilmenee se vinksahtanut piirre, joka erottaa minut kaikista muista suomalaisista: mua ei vittu kiinnosta! Se on se merkittävä ero, etten osaa tuntea mitään häpeää. En osaa pelätä sitä, mitä muut ajattelevat, koska olen saanut elää sen "erilaisuuden" kanssa jo niin monissa muissa asioissa. Loppujen lopuksi minulla on hyvin vähän yhteistä yhtään kenenkään kanssa, ja niissäkin joiden on, ne erot tulevat ilmi niissä isoissa, meidät täydellisesti toisistamme erottavissa jutuissa. Siksi en osaa juurikaan kiinnostua muitten ihmisten mielipiteistä itsestäni, ja koen olevani vapaa kaikesta siitä häpeän pelosta, jota niin monet meistä tuntuvat kantavan mukanaan.
Mielestäni siinä, jos ei missään muussa, teidän kaikkien muitten pitäisi kasvaa. Koska jos pelkäätte muita, ette koskaan tule olemaan se oma itsenne, joka ihan oikeasti haluaisitte olla. Sosiaalinen paine mukautua on laumaeläimessä liian vahva. Pärjäilkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti