sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Apokalyptinen sunnuntai

Niinhän se maailmanloppu tuli kuten uumoilinkin, ainakin Lahden kadut on täynnä zombeja ja uskiksia ei näy missään... Jaa, ne olivatkin krapulaisia, ja uskiksetkin näyttävät kävelevän kirkosta ulos. Eli ihan normisunnuntailtahan tämä post-apokalyptinen maailma vaikuttaisikin. Heräilin tuossa yhden hujakoilla, eikä taas ihan hetkeen ole ollut keikan jälkeen näin fyysisesti hajalla, tosin sillä saattaa olla enemmän tekemistä sen kanssa, että bäkkärillä oli kuntosali, ja innostuttiin sitten naureskelemaan Manowarille ja silleen ikään kuin huomaamatta kuitenkin myös itse leikkimään niillä kuntosalivehkeillä. Eetulle tuli myös loistoidea Back Metallista, eli vapaasti ja suoraan käännettynä selkähevistä. Siinä ei mossatessa rasitu niskat, kun liikkeet tehdään oikeaoppisesti koko selällä, ja nostot jaloilla. Keikka itsessään meni mielestäni aika kivasti, mutta onhan meillä video taas todistamassa sitten puheeni vääräksi kun jaksan vaan ensin siirtää sen koneelle. Mutta minulla oli ainakin kivaa, jos ei kenelläkään muulla. Meitä katsomaan tulleetkin häädettiin nuokulta jo hyvissä ajoin ennen meidän keikkaa, kun eivät malttaneet olla kaljoittelematta.

Vittu, että mä muuten nautin tästä kesästä. Vaikka mun viikot ovat nyt näitten keikkojen myötä olleet vähintään kuusipäiväisiä, niin mulla riittäää silti aikaa soitella kitaraa ja seuraavasta Cut To Fit levystä tulee vittu parasta murhaa ikinä! Vilillä on kuulema vielä kolme ihan vitun hyvää biisiä, Eetu yllättää aina välistä, ja mä vastaan sitten lähinnä niistä hitaista jutuista siellä välissä, jos vaikka tällä kertaa saataisiin se jamittelubiisi sinne sekaan. Se olisi parhautta, pitänyt jo kolmella viime levyllä olla. Mutta kesät on siitä hyviä aikoja, että meidän levyt käytännössä tekevät itse itsensä silloin. Ja syksyt kanssa. Talvet ja keväät ei niinkään, silloin lähinnä soitellaan keikkoja.

Meillä on tasan yksi Babylon Burns jäljellä, loput levyt on sitten sludgea. Pitäisi ehkä siis tehdä myös Babyloneja lisää, tai sitten kiirehtiä vähän sen seuraavan levyn tekemisessä. Paitoja olisi kanssa kiva tehdä, mutta mielellään niittenkin hinnan asettaisi jonnekin kymppiin, eikä tekisi niistä ihan vitun kalliita. Ja niitä ei ihan hirveän halvalla saa. Se vituttaa, ehkä käyn hakemassa pelkkiä paitoja ja sprayjailen itse niihin kuvat sitten. Nyt lähden käymään kaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti