perjantai 21. tammikuuta 2011

Taivaan täydeltä palavaa paskaa.

Mielestäni on aika... hassua, että uusi puolue, joka näyttää koostuvan lähinnä lähes aikuisikään selvinneistä mangateineistä tahtoo heti sekoitella pakkoja järjestämällä Turussa black metal illan, jonka nimi on Crushing The Balls Of Muhammad. Osa minusta on ihan riemuissaan siitä, että kerrankin joku lähtee tekemään sananvapauden riemuvoiton nimessä iltaa, jonka nimestä tulee varmasti väärinymmärryksiä ja muuta paskaa. Koska ihmisiä nyt kuitenkin pitää aina herätellä ja hämmentää. Toisaalta se, mikä minua juurikin kaivelee on se, että tämän tekee puolue. Sen kanssa en ole sinut. Puolue kuitenkin on ryhmä ihmisiä, jotka ajattelevat oletettavasti jotenkin saman suuntaisesti, ja jos sen nimi on Muutos 2011, tämä antaa mielestäni ainakin aivan suoraan viestin: NYT HAJOTETAAN USKONTO JA TEHDÄÄN MAAILMASTA TEKNOHELVETTI!

Tiedätte luultavimmin, mikäli yhtään pitempään olette nenän kaivamismaratoonejani seurailleet, että mun kanta uskontoon on se, että jokaisella on omansa, ja se voi parhaimmillaan auttaa ihmistä käsittämään paikkansa ja tarkoituksensa maailmassa. Suurimmassa osassa se ei todellakaan toimi noin, koska sitä käytetään aseena omien agendojensa saavuttamiseen, esimerkiksi islaminuskoisia irakilaisia jurppii jenkkien "huolimattomuus" ja käsittämätön arvostuksen puute ihmishengelle, ja on helppo tehdä vastaiskuja Islamin ja vapauden nimessä. Aivan kuten amerikkalaiset päättivät lähteä vapauttamaan Lähi-Itää islamista ja diktatuurista. Nämä vastakkainasettelut ovat aina perspektiivikysymyksiä. Mutta mielestäni tällainen uskontojen poisajamisprosessi ei eroa kiihkomielisestä körttiläisyydestä kyllä mitenkään muuten, kuin että aate on eri. Lähtökohtaisesti uskonnossa ei ole mitään pahaa, ja älykkään uskovaisen kanssa voi keskustella maailmankaikkeuden olemuksesta ihan yhtä älykkäästi, mikäli oma käsitys riittää antamaan tilaa muille näkemyksille.

Toki kalikat kolisee ja koirat ulisee ja bläkkisilta Sosiksella tekee tehtävänsä, ja Muutos saa sitä julkisuuttakin, jota tällä epäilemättä hakee. Ei siinä mitään. Ehkä vähän halpa temppu, tiedän että oletettavasti nämä ihmiset pitää itseään älykkäinä, nuorina, trendikkäinä, muutokseen kykenevinä ja jollakin tapaa asiastaan ymmärtävinä. Tavallisimmin olen huomannut tällaiset ihmiset lähinnä sokeiksi tieteenpalvojiksi. Numeroita voi tuijottaa niin paljon kuin jaksaa, mutta lopultakin kyse on aina kysymyksen asettelusta ja tutkimustulosten esityksestä. Numeroita voi manipuloida ihan niin paljon kuin tahtoo. Niissä voi vaikka kusettaa ihan suoraan, ja suurin osa kansasta nielee mitä vaan, kun esität ne valkoinen takki päällä ja käytät vaikeita sanoja.

Ylipäätään en ole varma, miksi jaksan tästä avautua, koska aion äänestää korkeintaan TYHJÄÄ, jos sitäkään. Mun kantani on se, että jos sä et äänestä, sua ei voi kukaan sitoa siihen valtioon ja niihin päätöksiin, joita sun ympärilläsi tehdään. Se on niiden ongelma, jotka auttavat valitsemaan niitä ihmisiä, joille annetaan valta oman vapauden yli. Luotan tähän ihmiseen niin paljon, että annan sen ajaa asioitani. Mä en luota kehenkään niin paljon. Kukaan muu ei puhu siellä mun puolesta. Ja siksi mä en äänestä. Eikä kenenkään muunkaan pitäisi, ellei todellakin ole luotto ja tunto kyseiseen ihmiseen. Jos äänestysprosentti äänestysikäisissä putoaisi alle 50% voitaisiin sanoa, ettei kyseessä todellakaan ole kansan ääni, ja toivottavasti voitaisiin murtaa koko tämän nykyinen systeemi. Koska se ei olisi enää KANSANEDUSTUSTA. Mitä se ei kyllä ole nytkään. Liian harvoin tajuamme ajatella, että äänestäessämme yksilöä, äänestämme oikeasti vain puoluetta. Ja puoluepolitiikka on tässä maassa vain ja ainoastaan ryhmäkuria ja selkään taputtelua.

Muistakaa. MINÄ EN OLE KOSKAAN OLLUT POLIITTISESTI AKTIIVINEN TAI KANTAAOTTAVA. JOS MITÄÄN, MINÄ OLEN APOLIITTISESTI KANTAA OTTAVA. Politiikka kiinnostaa mua ainoastaan välillisesti, koska se vaikeuttaa jatkuvasti meidän kaikkien elämää, josta selvittäisiin kyllä ihan maalaisjärjellä ja toimilla, joita politiikka ja byrokratia suurelta osin lamauttaa joka päiväisessä elämässämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti