keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Nytpä palaa palava paska taas.

Jaa, eduskunnassapa näköjään äänestettiin tänään läpi laki, jonka mukaan nuorten sossuja voidaan leikata jos hän kieltäytyy opiskelusta tai jättää koulutuksen kesken. Tämä tietysti paperilla näyttää kuusikymppiselle kansanedustajalle siltä, että nyt laitetaan se saatanan pullamössösukupolvi aisoihin, mutta käytännössä se ei ikävä kyllä tarkoita mitään muuta, kuin lisää syrjäytymistä, rikollisuutta ja ahdistusta. Ihan oikeasti. Mä tunnen heittämällä jo kolmekymmentä nuorta, jotka sinnittelevät päästäkseen jotenkin päin elämäänsä kiinni, opiskelut on jääneet pahimmillaan peruskoulutasollakin jo kesken, ja on silloin tällöin kelvattu johonkin satunnaiseen pätkäduuniin. Suurin osa näistä kavereista rahoittaa elämänsä autovarkauksilla ja huumeilla, koska niillä ei sossu riitä nytkään vuokraan ja elämiseen. Käytännössä tämä siis lisää heidän leivän saannissaan rikosten määrää ihan suoraan verrannollisesti mahdolliseen sossuvähennykseen nähden. Ja voin sanoa, että ihmiset, jotka tekevät rikoksia, kyllä erottaa porukasta sen verran hyvin, ettei niitä töihin palkkaa. Ja siitä alkaa se syrjäytyminen. Mulla se on ollut aluillaan jo iät ajat ihan siksi, etten juo viinaa ja heilu baareissa ja tuhlaa sosiaaliturvaa ryyppäämiseen, niin kuin n. 99% kaikista muista tekee. Onnekseni mä olen saanut pidettyä ympärilläni pienen piirin ihmisiä, joille voi soittaa kun tuntuu että on liikaa aikaa oman pään kanssa.

Mun mielestä on vieläkin käsittämätöntä, että suuri osa kaikista ihmisistä jaksaa niellä tuota paskaa! Miten kukaan voi ottaa Jyrki Kataista vakavasti, kun se katsoo teitä silmiin ja juttelee sekavia, samalla kun tyhjentää teidän taskuja ja saa teidät uskomaan parempaan ja turvallisempaan huomiseen, kunhan nyt kulutetaan ja syydetään lisää rahaa tähän helvettiin, jonka juuri hänenlaisensa ihmiset ovat meille rakentaneet. Jos kuukausitienestit on enemmän kuin 10 000 euroa, niin ei vittu voi todellakaan sanoa, että kaikki työ on samanarvoista ja että samalla tavalla meidän kaikkien täytyy koittaa jaksaa painaa duunia. Mulle tulee kuukausittain rahaa 540 euroa, josta maksan vuokran ja ne laskut, mitä saan maksettua. Ehkä kaksi, kolme lappua kerrallaan. Loput menee sitten ensi kuussa maksumuistutuksen ja koron kautta. Ei vaan voi mitään. Rahaa ruokaan tulee pääasiassa siis äidiltä. Mä en häpeä sitä. Miksi vitussa häpeäisin sitä, että tässä elämässä tarvitsee apua? Jokaiselle ajetaan heti alusta asti päähän se, että kaikkien pitää pärjätä yksin, ja kaikki muut ovat sun vihollisiasi. Sun täytyy voittaa kaikki muut, jotta voit olla onnellinen. Tämä on se valheitten korttitalo, jonka mä tahdon valella bensalla ja polttaa. Pelkkä nurin puhaltaminen ei riitä, vaan tästä paskasta pitää todellakin päästä eroon.

Miksi ei saisi pyytää apua? Miksi apu ei voisi olla pyyteetöntä ja rehellistä? Onko sosiaaliturva apua valtion suunnalta? Ei todellakaan ole. Se on laina, jota sitoo moraalinen sopimus siitä, että menet sitten töihin ja maksat sen meille takaisin. Jos se menisikin niin, tämä olisi mulle täysin okei. Mutta kun ensin mun rahalla maksetaan linnan juhlat, taksimatkat, torkkupeitot, lennot, läppärit ja no, kaikki niille pedoille, jotka on valmiit tappamaan ja syömään omat lapsensa pysyäkseen itse hengissä. Sitten vasta aletaan katsella, että mikäs tässä maassa onkaan viturallaan. Se, että tajuaa tarvitsevansa apua jossain on tervettä. En mä ole siivousalalla, koska tiedän, että on olemassa ihmisiä, jotka oikeasti nauttivat siitä, ja jotka tekevät sen paremmin kuin minä. Samalla tavalla tässä maassa on työstään nauttivia ja ammattitaitoisia ihmisiä joka alalla, ja niin sen kuuluu mennäkin. Mä en ala itse rakentaa taloa, vaan pyydän siihen apua niiltä, jotka sen osaa. Minä sitten sotken ja jauhan paskaa, kun ne tuntuvat olevan ne minun vahvuuteni. Jos joku tarvitsee apua paskanjauhamisessa, vaikka levynkansien teossa, tai muussa vastaavassa, nykikää hihasta niin teen parhaani. Aivan samalla tavalla.

Miksi ei siis saisi pyytää apua äidiltään, joka kuitenkin on aika suoraan edesvastuussa siitä, että olet täällä näkemässä nälkää ylipäätään? Toki hallitus on kuulema "miettinyt keinoja, joilla nämäkin perheitten sisällä liikkuvat tulot saataisiin verotettaviksi". Vittu että mun sydäntä kylmää kun ajattelenkin sitä rumaa paskaläjää, joka arkadianmäeltä katselee kohti Helsinkiä. Mä olisin jo aika valmis repimään tämän maailman alas, jotta edes mun lapset joskus saisi nähdä maailman, joka ei olisi näin vitun kusinen paikka. Jos joku tulee sanomaan että sillä on tuossa sata jätkää ja parisataa litraa napalmia, lähetäänkös, niin mä olisin heti mukana.

Miksei kukaan jaksa kyseenalaistaa sitä paskaa, johon meitä koitetaan tukahduttaa? Ei teillä kenelläkään niin hyvin mene, että voisitte sanoa olevanne tyytyväisiä valtion tai sen päättäjien toimintaan. Joukkohautaan ne kuuluisi kaikki. Mä näen myös, että joku politiikkaan pyrkiminen ei auttaisi mitään, koska eduskunnassakin on 199 muuta, jotka on kaikki sua vastaan. Sun ääni ei käytännössä vaikuta hevon vittua, vaikka niin luuletkin. Kaikki poliitikot on lähteneet sinne idealisteina, ja murtuneet ja tyytyneet siihen liian isoon kuukausipalkkaansa ja muuhun paskaan. Perintöverokin esimerkiksi on vain ja ainoastaan VALTION TOIMESTA SUORITETTU RUUMIINRYÖSTÖ. Jos minä menisin tuonne kaivamaan kuolleita ylös ja viemään niiltä rahaa, niin sehän olisi todella moraalitonta ja tuomittavaa. Mutta kun valtio tekee sen, se on vaan oikein, koska kyllähän jokaisen kuolleen kuuluu valtion palveluksista jotain maksaa. Joo, palveluksistapa hyvinkin. Mä koen yhä, että mun mummon kohdalla valtio ja kirkko pelas hyvin yhteen. Ensin sairaalassa päätetään että ei meillä ole rahaa, sä kuolet nyt, ja sitten kirkko tulee taputtelemaan mullat päälle ja lohduttamaan meitä jumalan sanalla, vaikka meistä jokainen kyllä luultavasti tiesi, ettei kyseinen ihminen niin kovasti tätä valtionuskontoa hehkuttanut.

Mua vituttaa yksittäisten ihmisten voimattomuus turhien paskamyllyjen koneistoja vastaan, ja mä en aio sitä hyväksyä. Jos mä jonkun tavoitteen asetan koko elämälleni, se on sitten se, että mä herätän mahdollisimman monet ihmiset ajattelemaan itseäänsä, elämäänsä ja arvojansa tästä unesta, johon meitä koitetaan koko ajan nukuttaa. Toivottavasti myös rampauttaa sen tavan, jolla tässä maassa tehdään päätöksiä ja ajetaan asioita. Me tarvitaan ihan uudet systeemit nyt. Näillä nykyisillä me ei tehdä hevon vittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti