tiistai 7. joulukuuta 2010

Mukavat harrastukset, joita vain kissan omistajat pääsevät kokeilemaan.

1. Karvapallojen siivoaminen lattioilta ja matoilta, ja oksenteluun herääminen keskellä yötä. Olet juuri jossakin unesi jännittävässä kohdassa, ja jostain tajuntasi rajamailta tajuat kuulevasi ääntä. Se on joko pesukone, tai oksentava kissa. Koska tiedät, ettei pyykkikone ole pyörinyt yöllä, sen on pakko olla kissa. Heräät ja laitat valot päälle, kävelet ympäri huonettasi etsien mahdollista puklua, jonka joko löydät nyt, tai ikävästi aamulla etsiessäsi vaikkapa sukkia tai postia.

2. Kissanhiekan ohjastaminen käsisuihkulla Lemmings-henkisesti vessan lattiaa pitkin kohti lattiakaivoa. Koska jos et pyyhkäise kissan levittämää hiekkaa lattialta, se ajattelee että kaikki, mikä on hiekan peitossa, on minun hiekkalaatikkoni ja paskantaa lattialle. Ovelia eläimiä. Ne levittelevät hiekkaa tahallaan ympäriinsä juuri tästä syystä.

3. Juoksukisat keittiöön. Aina kun nouset tietokoneelta tehdäksesi yhtään mitään, kissa juoksee jo keittiöön odottamaan ruokaa. Tai ainakin minun kissani tekee niin. Se onkin ulkonäöstään päätellen voittanut aika monta kertaa tuon Keittiökierroksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti