tiistai 30. marraskuuta 2010

Tiistai, 30.11.2010

Eilen oli hieno päivä. Soiteltiin tuon Saarenkedon Tompan kanssa vähän mussiikkia, teimme kantrikappaleen, ja siitä vielä suomenkielisen version, sitten naitettiin karjalaista lauluperinnettä reggae-fiiliksiin ja lopulta vaan laitettiin nauhoitus päälle ja annettiin kaiken tulla. Siitähän sitten syntyikin muun muassa loistava syyshitti Marraskuun Yö. Oli kaikin puolin todella mukava ja virkistävän erilainen maanantai-ilta. Musiikin soittaminen on parhaimmillaan juuri tuollaisena EnOdotaMitään-jammailuna. Silloin se on kommunikointia ihmisten välillä, jotain mystistä yhteyttä ja mukana soljumista, joka vaan vetää mukaansa. Siinä on mun mielestä musiikin sosio-antropologinen tarkoitus. Se kulkeutuu meidän mukana lajina sukupolvelta toiselle, ja on toivottavasti aina meidän mukana lievittimässä kaikkea sitä pahaa mitä me saadaan aikaan.

Tänään on sitten tiistai, jokin ihme nälkäpäivä kun Eetu on iltavuorossa ja pitää odotella iltaan asti ennen kuin sitten voi ruokaa tehdä. Jos vaikka pizzan hakisi tässä päivällä. Tai kävisi Hesburgerissa. En tiedä, mutta nälkä on niin kova että jotain tässä on ennen iltaa syötäväkin, eilen oli jutut kymmenen aikaan jo niin helvetin huonoja, ettei oikeastaan ole varaa kyllä huonontaa yhtään. Nyt katson Family Guyn tai kaksi ja alan miettiä tuota ruokapolitiikkaa enemmän. Suihkussakaan en ole taas käynyt pariin päivään. Lauantaina on hautajaisetkin. Pitäisi kuulema osata leikkiä mukana kun lauletaan Jumalan Kämmenellä. En kyllä mitenkään päin muista koko kappaletta, ei ole varmaan toisen luokan jälkeen tullut kuultuakaan koko kipaletta.

Saan toivottavasti duuniakin taas keväällä, ensi viikolla mulle soitellaan haastettelu ajankohtaa, joka voi kuulema venähtää tammikuullekin. Eipä haittaa, mutta kyllä sitä pari kuukautta voisi tehdä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti