torstai 12. marraskuuta 2009

VOI VITUN JIPPU!

Mä en ihan kauhean montaa yksittäistä artistia detestoi niin suurella innolla, kuin Jippua. Vittu että tuo ton pseudotaiteellinen narsistinen itkeminen vituttaa niin saatanasti, aivan välittömästi kun tuo akka inisee telkkarissa, tekee mieli porata sen kalloon reikiä ja täyttää ne dynamiitilla, ihan vain että jos buddhalainen maailman katsomus sattuukin olemaan oikea, niin sen sielu ei palaa enää koskaan kiertämään tähän maailmaan, vaan räjähtää kallon mukana!

Silti, miksi mä jatkan katsomista? Koska kaikessa säälittävyydessään tuo ihminen on viihteen huippu. Mä voisin koska vaan lopettaa telkkarin katsomisen, mutta se on vähän niinkuin katsoisi taivaskanavaa: antaa sen vuotaa tuota ikuisen syvää viisauttaan vielä hetken, koska se on niin äärimmäisen viihdyttävää. Parasta televisiota olisi vain tehdä tosi tv-ohjelma Jipun överidramaattisesta elämästä ja katsella kun se pyyhkii keikkalavat puhtaaksi niillä vitun villasukillaan ja itkee kun joku ei tykkääkään sen uusimmasta neljänkymmenen minuutin ähinä-tallenteesta. Siinä jäisi Big Brotherit niin jälkeen, ettei mitään rajaa. Ehkä maikkarin tuotantotiimistä joku tämänkin idean vielä varastaa... Antaa mennä vaan.

Sitten täysin muihin aiheisiin. Vaihdoin akustiseen kielet, ja tuntuu taas kuin soittaisi ihan uutta kitaraa. Lisäksi ajattelin informoida, että tuossa aika tasan kuukauden päästä Cut To Fit vetää keikan Darksidessä Helsingissä. Liput maksaa ihan vitusti, mutta siellä on neljä muutakin bändiä, eli jos sattuu lähipiirissä asumaan, niin sinne vaan. Nyt suihkuun, kun päänahka kutisee enemmän kuin jaksan sietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti