keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Nytpä huoraan..

..ja alan kirjoittaa "blokia" niin kuin joka toinen vitun tyhjäntoimittaja tänäpäivänä tekee. On se niin siistiä kun voi läpättää internetin täydeltä omia mielipiteitään, vaikka se ei ketään kiinnostaisikaan, ja vaikka ei olisi oikeastaan mitään mielipiteitäkään. Sitten vaan mainostaa turhakirjaansa kaikille kavereille lärvikirjassa, ja johan on lukijoita ja kavereita komppaamassa miten ovat kelailleet ihan samaa vauvojen itkun ärsyttävyydestä tai kaupungin tietöiden aiheuttamien ajolinjojen muutosten vittumaisuudesta. Tai sitten voi alkaa kirjoittaa muotiblogia ja kertoa millaisia vaatteita sitä tykkää pitää ja miten kavereilla on päällä jotain vitun rumaa ja miten itse on aina niinkuin tajunnut pukeutumisen päälle ja VOI SAATANA!!!

99% kaikista näistä internetin blogeista on turhia. Myös tämä. Olkoon ne sitten muotiblogeja, tuomiopäivän profeettojen ilmestyskirjoja, sosiopoliittisia kannanottoja tai jonkun apurahaa ilman jääneen taitelijan aforismeja, ne ovat ihan yhtä tyhjän kanssa. Ne ovat sinun subjektiivista paskanjauhantaasi, joka ei oikeasti kiinnosta ketään. Se 1 prosentti, on sitten ne blogit josta voi ladata erilaisten underground-bändien demoja tai levyjä. Ne on todella hyvä keksintö kun etsii uutta ja mielenkiintoista musiikkia. Tämä blogi ei ole kuin korkeintaan meikäläisten omien bändien ja musajuttujen laitonta jakoa, mun turhaa avautumista ja vielä turhempaa päänaukomista ihmisille, jotka mua vituttaa. Tähän asti mulla on ollut joku vitun statementti siitä, että kirjoitan nimenomaan maailman turhimpaan mediaan; irc-gallerian päiväkirjaan, sen sijaan että aloittaisin oman blogin. Ja rehellisesti sanottuna mä vähän ihmettelen itsekin, että minkä vitun takia mä tässä nyt kirjoitan. Ehkä tällä voi tehdä enemmän juttuja, ehkä sillä ei ole mitään väliä. Ehkä mä oikeastaan jatkan kirjoittelua kaikkiin niihin paikkoihin, joissa mä olen tähänkin asti kirjoittanut, koska mä kirjoitan oikeastaan ihan vitusti koko ajan. Jos se ei ole jotain lyriikkaa tai vitutuksen purkua, se on juuri tällaista itseään analysoivaa ärsyttävää sössötystä.

Niille jotka eivät ole koskaan ennen olleet missään tekemisissä mun kanssa (teitä tuskin on, siis ylipäätään, lukijoita.) Mä olen nyt jo reilu 20 vuotta sitten ulostettu monilahjakkuus ja ihmelapsi, joka tosin jätti sen ihmeen väliin ja keskittyi kiusaamaan koulussa isompiaan, otti turpaan, mutta ei opikseen, ja härkkii vieläkin vähän vääriä pesiä. Mulla on kaksi silmää, kaksi jalkaa, kaksi kättä, kaksi kissaa, kaksi bändiä ja hyperaktiivinen tarve toteuttaa itseäni. Yleensä siinä välissä tulee sohlattua yhtä sun toista, ja kaikki on vähän juosten kustua, kun ei riitä kärsivällisyys tehdä yhtä asiaa kunnolla.

Mä olen pennusta asti tiedostanut sen, että mulla on tarve tuhota asioita. Mä tykkäsin leikkiä muovailuvahalla, koska aina kun siitä sai tehtyä jotain hienoa, sen sai myös tuhottua. Sitä paitsi sai tehtyä sellaisia leluja, kuin itse tykkää. Mä olen aina ollut vähän erilainen, ilmaan mitään post-teini-ikäistä angstaamista. Mä tykkäsin aina batmanissa eniten jokerista (ennen kuin siitä tuli mikään "vittu toi hiith letzher on ihana"-ilmiö), ja eläimet on aina olleet musta siistimpiä kuin ihmiset. Mulla on eriväriset silmät, mulla olisi kuulema ollut loistavat sormet pianon soittoon, mutta lapsuuden trauma romutti sen aika hyvin. Mun kohdalla mikään ei oikeastaan koskaan mennyt ihan nappiin. Mä synnyin keskosena, meinasin kuolla jo siihen paikkaan, meinasin tappaa itseni siinä synkässä teini-iässä kun kaikki oli paskaa eikä ollut muka mitään tietä ulos.

Sitten mä muutin Lahteen, ja kun aloitin sivarin historiallisella museolla tuossa vuosi sitten, mä en saanut kustannuksiin mitään apua valtiolta. Vuokran maksoin museon antamista ruoka- ja päivärahoista, loppukuusta tein 8 tunnin päivät syömättä. Nykyään jos missään KELAn lapussa on mun nimi, rahaa ei tule. En tiedä mikä juttu se on, mutta kai ne yrittää tehdä musta jotain malliesimerkkiä syrjäytyneestä nuoresta, joka menetti mahdollisuuden elämään. Erona on se, että mä en ole mikään vitun idiootti. Mä tiedän, että mun aivot ainakin jollain tasolla toimii. Mä olen sosiaalinen, ja mulla on kavereita, mä tiedän milloin mua koitetaan kusta silmään, ja mulla on lyhyt pinna ja nollatoleranssi kusipäitä kohtaan. Mä tunnistan itsestäni monia ristiriitaisuuksia, ja myönnän ne. Mulle ei ole mikään ongelma puhua itseni kanssa ristiin, itseasiassa mä taidan olla siinä aika vitun hyvä. Mä vastustan väkivaltaa, mutta jos mun täytyy puolustaa itseäni, mä tapan. Ihan sama miten.

Kuulostaa kliseelta, mutta ihan niinkuin GG Allin, mä tunnen että jos mä en olisi löytänyt musiikkia, mä harjoittaisin tällä hetkellä sarjamurhaajan ammattia jossain vähän syrjemmällä. Mun on niin helppo lipsahtaa siihen samanlaiseen ajatusmaailmaan ja tosi vaikea päästä sieltä pois. Mun on myös toisaalta vitun vaikea olla ihmisten keskellä, vaikka juuri selitin olevani sosiaalinen. Huomaatteko, aloitan sen ristiriitaisuudenkin jo ekassa tekstissä. Pentuna (vittu, neljä vuotta sitten) tuli kirjoiteltua aika paljonkin noita sarjamurhaajatekstejä, joista mm. Pig Farmerista meinattiin muka nostaa haastekin mua vastaan, mutta eipä ole kuulunut.

Ajoittaisesta asioinnista valtion paskalaitosten kanssa huolimatta mun elämä on ihan vitun siistiä, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Kohta lähden Cut To Fitin treeneihin. Se on sellainen grindcorepunkkimeteli ryhmä, jonka ulostetta voi haistella osoitteessa www.myspace.com/cuttofuckingfit . Viikonloppuna on Lohjalla The Undivinen treenit, siinä on isomman maaliman meininki, hardcoredödöstrutsiheviä, sitä voi haistella osoitteesta www.theundivine.com . Lisäksi tulee duunattua kaikkia projektiluontoisia juttuja aina silloin tällön.

Ja siihen huoraamiseen. Jos ketään kiinnostaa levynkansitaiteet, flyerit, etc. kuvallinen saaste, niin mä voin tehdä tällaisia hommia, ihan vaan että saisin vähän ruokaa. Hinnat pyörii luultavimmin kympeissä, ellei jotain vitusti isompaa ole tiedossa. Tai kysele jos tahtoo valmiita kuviakin käyttää, näitä voi vihastella mm. täältä: j-kill.deviantart.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti